В света и кухнята на Тики Някои от вас сигурно си спомнят момичето, спечелило конкурса ни със списание Меню „Сгответе и за очите” – Татяна Михова, но други сега за първи път ще надникнат във вълшебната кухня на Тики.

Животът така се е завъртял за нашата героиня, че сега, година по-късно, я намираме в малко китно градче във Франция. И както се случва в приказките и в живота, разделяйки се с едно, съдбата те изправя пред друго. И така, следвайки любовта си, Тики започва да преоткрива света на кулинарията, гозбите и уханията. Днес тя е изцяло отдадена на своите кулинарни приключения и предизвикателства, приготвянето на които изпълва дните й.

Здравей Тики, любопитно ни е какво сготви днес?

Днес ми беше вдъхновено за десерти. От няколко дена замислям да направя някакъв плодов пай, защото любимият много обича, а и от известно време ме подканя да използвам боровинките, които събрал и замразил мин...
Кулинарната магия на Петя Петкова
Нека ви признаем, че тази чудна книжка има, макар и неголяма по обем, крие в себе си истински притегателна сила. Със своите рецепти, с прекрасната визия и находчивите цитати, придружаващи кулинарните предложения, тя е не само четиво.
Бианка Панова – зад кадър
Почитателите на художествената гимнастика никога не могат да сбъркат Бианка Панова с друга гимнастичка.
„Сгответе и за очите” представя Ваня Вълчева
Ваня Вълчева е следващата кулинарна фурия, която очарова журито на кулинарния конкурс „Сгответе и за очите” с нейната спонтанна и интересна рецепта „Ризото с морковени ролца и бейби спанак”.
„Сгответе и за очите” представя Маргарита Димитрова
Третата победителка в конкурса „Сгответе и за очите”, проведен съвместно със списание „Меню” се казва Маргарита Димитрова. За любовта й към кулинарията и първия й сблъсък с нея ще ни разкаже в следващото интервю.
„Сгответе и за очите” представя Татяна Михова
Днес ще ви запознаем с първата победителка от пролетно кулинарния конкурс „Сгответе и за очите”, проведен съвместно със списание „Меню”. Тя се казва Татяна Михова и е отдала завидна част от сърцето си на кулинарията.
Коледно-вкусно с Йоли
Запознахме се с Йоли преди около година, попадайки случайно на страницата на личния й кулинарен блог „Вкусно с Йоли”. От този ден нататък тя се превърна за нас в една усмихната магьосница, създаваща своите вълшебства в кухнята. Но каква е още Йоли, какво обича и какво я прави щастлива, ще ни разкаже самата тя.
Петте тайни на перфектното работещо момиче
Вижте една трактовка за перфектното работещо момиче.
1 2 3 4 »