15 характеристики на жената, която си струва Едва ли има точна рецепта как да бъдем онази жена, за която мъжете да са категорични, че си струва да се борят, да защитават и да споделят с нея живота си. И все пак, ако си задаваме въпроса как ли ще изглежда ТЯ, можем да се допитаме до хора с много знания и опит. Обръщаме се отново към често гостуващата на нашите страници Милена Динкова, консултант по успешни връзки.

Предлагаме ви 15 характеристики, които Милена е обобщила като нещата, които един мъж да следи, ако иска да избере най-добрата жена за себе си.

1. Тя притежава приветлива усмивка, която не е изкуствена, а я има и в очите й - прозорецът към душата й. Нейният поглед, а и цялото й същество, някак си "светват", когато любимият влезе в стаята или се приближи до нея.

2. Тя позволява на мъжа да бъде себе си. Тя не иска да го променя - да му дава ново име, да поправя и наставлява, за да може да обича. Тя просто го приема такъв, какъвто е.

3. Тя искрено се радва на компанията му. Не се страхува да помоли за не...
Целувките по света
Всяка целувка може да носи различни послания, а смисловото й разчитане зависи от познаването на дадената култура, човек и обичаи.
SOS любовна мъка
Всеки знае що е любовна мъка, всеки поне веднъж е изпадал в тази извънредна физическа и душевна „ситуация”.
Тайните на пролетното влюбване
Според статистиците по-често се влюбваме през топлите сезони като пролетта и лятото. Данните сочат едно към три в полза на месеците, когато е слънчево и температурите са много над нулата.
4 признака, че той ви обича
Да кажем, че имате отношения с мъж, който много, много харесвате. Може би се виждате от няколко месеца, а е възможно и да сте женени от няколко години... Почти всяка жена, която ми е споделяла за връзката си, е признавала, че има моменти, когато се чуди колко дълбоко я обича партньорът й.
Важна ли е разликата във възрастта?
Този въпрос, поставен по отношение на партньорската връзка едва ли има еднозначен отговор. За някои разлика от порядъка на десет години сама по себе си обрича връзката. За други, обаче, равносилно е да попитаме и за разликата в образованието, доходите, социалната среда и т.н.
11 начина да бъде влюбен в теб
Има много рецепти как да спечелим и задържим любимия. Но винаги ни се иска да прочетем още една, когато искаме споделената любов да изпълва съществуването ни.
Флиртуването вкъщи – задължително
Не позволявайте на факта, че вече сте семейни или живеете с половинката си под един покрив, да потуши трепетите на вашата любов и да оставите всички онези сладки емоции от флиртуването с любимия на заден план.
1 2 3 4 5 6 7 8 »