4 сезона секс Освен като върховно, сексът може да бъде определен и като универсално удоволствие. Става дума за това, че може да бъде упражняван навсякъде и по всяко време. И все пак, има фактори, които отпечатват върху него плюсове или минуси. Такъв фактор ли са сезоните?

Пролет
Пролетта е онова време от годината, в което желанието за секс и въображението ни в спалнята се развихрят с пълна сила. Природата се събужда, а с нея и търсенето за любов и романтика. Може би заради по-високите температури или свежия въздух, но настроението за флирт става почти перманентно. Поетите възхвалят пролетта като любовния сезон, но и от научна гледна точка има какво да се каже по темата.
В исторически план в северните страни се наблюдава трайна тенденция на най-висока раждаемост през месец март. Това означава, че повечето жени зачеват през късна пролет или ранно лято. Независимо от местонахождението ни, пролетният секс е най-сигурният начин да преборим умората и да се отърсим от зимната летаргия.

Лято
Учени...
Страхуваме ли се да бъдем сексуални?  - част II
Сексуалното желание не е зло, не и някакво откачено шоу, която трябва да се разигравате на сцената на живота си...
Страхуваме ли се да бъдем сексуални?  - част I
Да се говори за сексуалност не е лесно.
Ерогенните зони на мъжа по скалата от 1 до 7
Има вечни теми. Те не остаряват, не омръзват и по тях винаги има още какво да научиш. Признайте, че тази е точно такава.
Любимият плод издава сексуалността
Кажи ми какъв плод обичаш, за да ти кажа какъв си. Горе – долу това е мотото на следващите редове, предназначени за любопитните читатели, гледащи на нещата от живота с достатъчно чувство за хумор.
6 характеристики на съблазнителните
Това, което прави някои мъже и жени толкова интензивно съблазнителни е, че ТЕ САМИТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ СЪБЛАЗЪНТА.
Секс  и интелект – каква е връзката?
Ако считате, че между поятията секс и интелект не съществува връзка, вероятно грешите. Вижте проучванията на изследователи в няколко посоки, за да се уверите, че между секс и интелект има зависимост.
Кога жената не желае секс
Истината е, че много жени след като една връзка улегне или създадт семейство и поемат по коловозите на ежедневието, загубват сексуалната тръпка и желанието да бъдат интимно близки със своя партньор.

Къде се крият причините за подобно състояние?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 »