Ще му е трудно да те забрави, когато... Опитайте да добавите една доза съдржаност към любовния си живот и гледайте само какво става с него.
Разбира се, това трябва да е в комбинация с наличието на женско самочувствие у вас, иначе дори и да чувате съвета ми да сте малко по-въздържана с мъжа, когато харесвате или пък си имате вкъщи, едва ли ще го разберете напълно.
Малко отдръпване може да промени отношенията ви веднага към по-добро. Всъщност отдръпнатостта въздейства не само върху любовните ви връзки, но оказва положително влияние върху всичките ви взаимоотношения.

Този съвет може да ви изглежда странен, но всъщност е много полезен. Защото истината е, че хората, които имат добри връзки, обикновено притежават добър емоционален самоконтрол. Те са балансирани в чувствата и действията си. Никога не са прекалено ентусиазирани, но не са и прекалено скептични. Нито са безразсъдно смели, нито пък са твърде предпазливи. Не са прибързани, но не са и бавни.

Ако вие като жена се научите да показвате интерес към мъжа, без да го за...
15 характеристики на жената, която си струва 15 характеристики на жената, която си струва
Предлагаме ви 15 характеристики, които Милена Динкова е обобщила като нещата, които един мъж да следи, ако иска да избере най-добрата жена за себе си.
Целувките по света
SOS любовна мъка
Тайните на пролетното влюбване
4 признака, че той ви обича
Важна ли е разликата във възрастта?
11 начина да бъде влюбен в теб