Diane von Furstenberg за есен 2013 „Бъди жената, която искаш” гласи посланието на колекция есен-зима 2013 на известната модна марка Diane von Furstenberg.

И, въпреки че всяка жена има своята индивидуалност и модни предпочитания, колекцията наистина представя модели, подчинени на женствеността и удобството.

Животинските щампи са един от водещите елементи, но впечатление правят и ярките цветове като розово, синьо и червено. Богато разнообразие от модели, десени и кройки изпълва колекцията – ефирни ризи, съчетани с панталони с ниска и висока талия, в класическо черно и ярко розово, нежни рокли, падащи свободно до колената, дънки в металически цветове, палта с кожа и любимият ни костюм от панталон и риза с еднакви щампи, създаващ впечатление, че моделът е облечен не с костюм от отделни части, а в цял гащеризон.
Няма да пропуснем и аксесоарите в колекцията – широки кожени колани, обувки в животински принтове и дамски чанти с устни върху тях.
...
Симбиоза мода –  изкуство от „Жени стил” Симбиоза мода – изкуство от „Жени стил”
Пореден моден сезон отправяме поглед към актуалната колекция на модна къща „Жени стил” с дизайнер Евгения Живкова.
H&M за есен-зима 2013/2014
Викторианска романтика
Мека топлина от Zac Posen
Есенната колекция на Temperley London
Героинята на 40-те
Christian Dior за есен 2013
Гривни с талисмани Гривни с талисмани
Едва ли има човек, който да не се е изкушавал да си направи сам гривна или друг вид украшение от магазинчетата с висулки и мъниста.
Нетрадиционни в избора на обици
Заръщане към класиката Louis Vuitton
Бижута до върха на пръстите
Лента в косата
Бляскави дамски чанти
3D обувки