Kоя е Джулия Чайлд? Неотдавна хората, изкушени от кулинарните магии във всичките им разновидности отбелязаха 100 години от рождението на една интересна личност. Коя е Джулия Чайлд и какви са хората, които биха се равълнували от нейната мисия? Предлагаме ви отговори на тези въпроси, които дава в свой материал по темата vesti.bg.

Още от първата си поява в телевизионното предаване French Chef по телевизия Пи Би Ес (PBS) през 1963 г., Джулия Чайлд се превръща в ключова фигура за "пробуждането" на американците към удоволствието от добрата храна. Тя става известна с ръста си (1.83 м), специфичния си глас, невероятната си прямота и неуморното си чувство за хумор.

Родена под името Джулия Макуилямс, най-известната американска готвачка израства в предградие на Лос Анджелис и учи в пансион до Сан Франциско. След като завършва колежа "Смит", по време на Втората световна война работи като чиновник в Службата за стратегическо разузнаване (OSS), предшественика на ЦРУ, в Бирма. Там среща Пол Чайлд, за когото се ом...
Секси червенокоски Секси червенокоски
Червеният цвят на косата става все по-популярен и желан от дамите. Атрактивното излъчване на натуралните червенокоски кара все повече дами, с различен от червените нюанси цвят на косата, да преминат в отбора на червенокосите.
Феята на пясъка
В блясъка на Оскари 2013
Камий Клодел – муза и творец
Кралицата на бурлеската
Модели на бельо в топ класация на Maxim
Звездите които се женят безброй пъти
 “Супергерои”  в спортист на годината 2012 “Супергерои” в спортист на годината 2012
Албена Денкова и Йордан Йовчев съставляват звездния тандем, водещ церемонията, която ще се проведе на 20.12.2012 г., от 20.30 часа в зала 1 на НДК.
Джио, който обува звездите
Самородният талант на Fendy
Най-хубавата Елена
Красота със съдържание
Искрено и логично
Да се запознаеш с Митко Рачков