Тъмните цветове в интериора Създаването на светли и просторни помещения е стремеж на всеки интериорен дизайнер. Това се постига лесно, ако в апартамента влиза голямо количество естествена светлина, която се отразява от светлите стени и блестящите повърхности. Но дори и да не разполагате с достатъчно светлина, пак има начин да постигнете подобен ефект - просто наблегнете на по-ярките цветове в интериора.

Разширете палитрата от тонове, която използвате за обзавеждането в дома си и включете в нея и по-тъмните цветове. Не отхвърляйте категорично по-наситените нюанси на червеното и синьото. Използвайки ги пестеливо, в комбинация с леки щрихи от кафяво, сиво и черно, ще се изненадате колко свеж вид могат да прeдадат на интериора.

Класическото черно изглежда много добре, ако го противопоставите на блестящото бяло. Ако до този момент не сте използвали тъмни цветове в интериора си, може би е най-добре да започнете именно с черното – с него рядко се получават гафове. Тук не говорим само за черна камина, поставена пр...
Домашна градина с подправки I част Домашна градина с подправки I част
Подправките са необходимото вълшебство за всяка една кухня. А какво по-хубаво сами да си ги отгледате и по всяко време да разполагате с пресни.
Зазимяване на цветята - II част
Зазимяване на цветята - I част
Поетична история за божура
Как да поливаме цветята правилно
Светлина в саксия
Легенда за зюмбюла