Нов сайт за диети Диетите са една от вечните женски теми. Затова всяка новост се посреща с надеждата, че постигането на топ форма е напълно възможно. Точно това е и обещанието на новия сайт www.topforma.bg. Приятно впечатление прави анонса – професионален сайт за индивидуални диети. Хубавото е, че са достъпни тестове и рецепти, които да дадат ориентир на всеки, започващ или продължаващ борбата с килограмите.

Индивидуалният хранителен режим се изготвя от специалиста по хранене Ипократис Пападимитракос. Това става след попълването на подробрн въпросник, който отчита както физическите данни, така и вкусови предпочитания, цели, начин на живот. Цената е 30 лв., а индивидуалният хранителен режим получавате по куриер. Иначе, съвсем безплатно, в сайта всеки може да се възползва от редица съвети, рецепти, споделен опит и т.н....
Сокови диети – за и против
Соковите диети стават все по-популярни, особено през лятото и ранната есен, когато изобилието от плодове и зеленчуци предразполага към подобно разтоварване.
Рецепти за щастие
Любимките на родната публика - Тони Димитрова и Глория, са сред героините в новия документален филм на режисьора Стилиян Иванов за д-р Людмила Емилова - “Рецепти за щастие 2”.
Как да се храним след празниците
Едва ли има някой, който по празниците да не е прегрешил с нещичко по отношение на храненето. Но много драматизъм по темата е излишен, защото волно или не, постепенно ще преминем към обичайния си ритъм.
Био шоколад за отслабване
Голямата женска слабост – похапването на шоколад вече е превърната от недостатък в предимство.
Пречистващата сила на черешите
Освет романтичния нюанс, черешите са привлекателни и с вкуса си, а също и със своята доказанан пречистваща сила.
Да отслабнем около корема
Специалистите са категорични, че отслабването в коремната област е напълно постижимо, но само ако на тялото се погледне комплексно.
Как да се храним след  Великден
Малцина са тези, които устояват на изкушението да не хапнат повечко по празниците. След като обаче празникът е отминал, добре е да вземем мерки, които да подпомогнат не само формата, но и здравословното ни състояние.
1 2 3 4 5 6 7 8 »