Народни танци за секси излъчване Все повече хора по цял свят избират танците като форма за поддържане на добра фигура, отличен жизнен тонус и разнообразен социален живот.

Ние, българите, имаме предимството да притежаваме уникални фолклорни танци. Всеки, който се е докосвал до тях, знае, че те са извор на жизнерадост и забавление. Забележете, че хората, които ги практикуват имат едно по-особено секси излъчване. То идва от стегнатата фигура, грациозната походка и отличното самочувствие. Вижте кои са характеристиките на българските народни танци, с които се постига този ефект.

Динамика
Българските народни танци в голямата си част са бързи, динамични и действително натоварват организма цялостно. Дори веднъж сте се хващали на едно истинско северняшко хоро, знаете, че ако издържите да изтанцувате мелодията докрай, в продължение на 3 – 4 минути, после едва успявате да си поемете дъх. Представете си тогава какво е натоварването при един непрекъснат едночасов сеанс. Една репетиция по народни танци действително може ...
ТОП 7 на етно танците по света ТОП 7 на етно танците по света
Етно музика, етно бижута, етно мода – етническата специфика наистина е споделяна и харесвана от все повече хора.
Традициите в българската сватба
Танци според зодиите
Хелуинско настроение
Хитринки с лак за нокти
Капан за сънища
Как да посрещаме гости
Фестивалът на цветовете Фестивалът на цветовете
Празникът Холи е един от основните празници в Индия. С него последователите на индуизма отбелязват настъпването на пролетта. По време на честванията всички се посипват с цветен прах, поливат се с оцветена вода, пеят песни и танцуват, веселят се.
Коледа – свята нощ
Никулденски традиции
Димитровден e
15 август - Голяма Богородица
Върви народе възродени!
На учителя с любов
2013-та – годината на водната змия 2013-та – годината на водната змия
2013-та година ще мине под знака и влиянието на змията. Източният календар отбелязва началото на новата година на 10 февруари, тя ще продължи до 31 януари 2014-та година.
Празнувай според зодията
Коктейл според зодията
Хороскоп с чувство за хумор II част
Хороскоп с чувство за хумор I част
Диета според зодията II част
Диета според зодията I част