Как да постигаме целите си Големите цели често се постигат с малки стъпки. Няма да изключваме важни фактори като предпоставки и условия за осъществяване на идеите, както и до колко реалистични са поставените цели, но безусловно едни от най-важните детайли остават вярата и последователността.

За да работите в една насока, то трябва да сте наясно какво точно искате, в противен случай е възможно всичко да се окаже загуба на средства и усилия. Поставянето на ясни цели е правилното начало на пътя за тяхното реализиране. Тук е и ролята на оптимизма и вярата, които ще ви водят до края.

Водейки се от мисълта „Казаното отлита – написаното остава” е препоръчително желанията и целите да бъдат записвани и схематично скицирани. Тяхната визуализация ще помогне да погледнете общата картина, да добавяте и пренареждате, да опишете ресурсите и да допълните нещата, които липсват и искате да постигнете.

Вървете бавно към големите цели, с малки и обмислени стъпки ще постигнете повече, отколкото с прибързани и необмислени ...
Модерни и на работа Модерни и на работа
Да приветстваме лятото в офиса. Светли сака, пъстри панталони, големи бижута, един модерен поглед на облеклото за работа през топлите месеци.
Пролетно стилни на работа
Бизнес и секси едновременно – 5 начина
Цветовете на деловия дрескод
Актуални тенденции на работното място
Съпътстваща бизнес програма – що е то?
Кой е пръв?
Кариера според  личното число Кариера според личното число
Ако споделяте схващането , че нумерологията е истинска наука за влиянието на числата в живота на хората или пък просто сте любопитни , вижте какво говори за кариерата ви вашето лично число.
Жените и парите
Подхожда ли ви работата
Имате ли страст към постиженията (бизнес тест)
Боледувате ли от стрес? (бизнес тест)
Внимателен човек ли сте? (бизнес тест)
Живеете ли в съгласие със себе си? (бизнес тест)