ВКУСНО С ЙОЛИ

Автор: Работещо момиче
23.07.2012
6
 0
ВКУСНО С ЙОЛИСкъпи приятели, за нас е огромно удоволствие да ви представим първата книга на любимата ни кулинарна вълшебница Йоли. Името на книгата е взаимствано от познатия ни кулинарен блог "Вкусно с Йоли".

Странците на книгата са изпълнени с изкушаващи кулинарни предложения, кое от кое по-апетитно и примамливо. Обособените раздели в книгата от своя страна са лесен ориентир за читателите, търсещи нещо конкретно.

За всички, които все още не познават Йоли, предлагаме малко любопитна информация.

Авторката Йоланта Делибозова е завършила Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров”. Работи като артист-оркестрант в Софийската филхармония, солист е на Бургаската и Русенската филхармония и на Румънската филхармония Крайова. Обикаля света като част от проекта на Теодосий Спасов „Небесни струни”.
Голямата страст на музикантката е готвенето. Талантът и рецептите наследява от баба си. Йоли обича да експериментира и да интерпретира в собствената си кухня всичко вкусно, видяно и чуто. Вълнува я не само качеството, но и визията на домашната храна.

Йоланта Делибозова - Йоли е автор на най-четения кулинарен блог. Класическата музика е нейната любов и професия, но тя не спира да ни изненадва с оригинални и вкусни рецепти.
Виолончелистката не е просто любител, а истински майстор-кулинар. Развила е невероятните си умения съвсем сама и при вида на блюдата никой не остава равнодушен. Нейната рецепта за добрата храна е: „Готви с усмивка, желание и въображение. Накрая поръси щипка любов и ястието се превръща в изкуство."

Йоли е участвала във всекидневното магазинно предаване „Денят е прекрасен” на БиТиВи, писала е за списание Bravacasa, а в момента има самостоятелно кулинарно предаване „Юлисима” на канал Fox International Channels - 24 Kithcen и води шоуто „Вкус на музика” в Студио 5.


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.