Графити върху ноктите

Автор: Мария Арнаудова
25.08.2010
57
 4
Графити върху ноктитеЛятото сякаш отприщи желанието на нежния пол за всевъзможни естетически експерименти в името на красивия и уникален маникюр. Трудно е да се определи някаква водеща тенденция, защото през летните месеци топлота и свежест започват да лъхат не само от гардероба ни, но и от цветовете на нашите нокти. Те са ярки, цветни, весели и с настроение. И когато си мислим, че цветовите вариации са изчерпани и няма какво да ни изненада и впечатли се появява лак за нокти, който рисува уникални графити върху нашия маникюр.

Идеята не е съвсем нова, но това в никакъв случай не я прави лоша. Точно обратното – сега се предлага по-голямо разнообразие от цветове, които в рамките на няколко минути създават индивидуални рисунки върху всеки нокът, лесно и много ефектно. Нужно е само да следваме следващите три стъпки, за да се сдобием с този чуден ефект.

1. Ноктите се лакират в цвят, който ще използваме за основа.
2. Изчакваме да изсъхне добре нанесения лак.
3. Избираме цвят от лаковете графити и нанасяме щедро плътен слой от него върху изсъхналата основа. Не е препоръчително да се повтаря, за да не се размият получаващите се ивици.

Само след няколко секунди може да видите как горният пласт започва бавно да се напуква, рисувайки различни и неповторими линии и фигури. За да придадем завършен вид на маникюра може да нанесем топ лак върху завършените графити.

Цветовите варианти при лак графити са бяло, черно, розово, жълто, синьо и зелено. А комбинациите, които можем да създадем зависят изсяло от нашата фантазия и умение да съчетаваме цветовете.Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.