Плюсовете на бързия секс

Автор: Ивелина Николова
20.01.2011
9
 0
Плюсовете на бързия сексПрисъствали ли сте на дискусия за предимствата на бързия секс? Ако не сте, опитайте да пуснете въпроса сред приятелите или колегите си. Ще се получи интересно, уверяваме ви. Или поне при нас беше така.

Макар според проучване на немското списание "Петра" 92% от мъжете и над 56% от жените да харесват бързия секс, в български условия може и да не е така. Нашият реален експеримент показа, че бързият секс няма коооой знае какви предимства. Особено ако става дума за секс в рекламната пауза по време на турски сериал или като отпускане след работа вместо чаша концентрат в случай, че е изпит предишната вечер.

В бурната дискусия, преливаща от мнения и смях изплуваха три основни плюса на бързия секс.

Плюс номер едно
Бързият секс оптимизира времето


Тази формулировка прилича на даденаПлюсовете на бързия секс от програмист, но с простички думи означава, че бързият секс ти освобождава време за нещо друго. И ако това съждение бе прието с пълно единодушие от мъже и жени, то въпросът как да се оползотвори спестеното време доведе до различни позиции. За мъжете, естествено, то може да се използва за друго много приятно нещо – разбирайте ядене. Жените предпочитат след бърз секс да използват времевите излишъци в правене на маникюр или още по-добре – в раговор с приятелки по телефона.


Плюс номер две
Липса на ухажване


Тук вече предимство отчитат само мъжете. За тях това наистина е сериозен плюс, защото няма нужда да се напрягат да измислят мили и предразполагащи думи, нито пък да се налага да купуват залъгалки като вино, шоколади, сметана или, не дай си боже, малки предмети в кутийки, коитПлюсовете на бързия сексо бързо отключват женското сърце (и не само). За дамите обаче липсата на ухажване преди бързия секс не е предимство. Още повече, че както забелязват някои по-прагматични представителки на нежния пол ухажването може да бъде в унисон със секса – бързо, но качествено (в смисъл скъпо).


Плюс номер три
Искаме пак


Бързият секс означава изненада, импулс, страст. Ето около това предимство се обединиха категорично мъжката и женската гледна точка. Ако сексът е резултат от прехвърчали искри, от необуздана тръпка, от животинско привличане, то тогава какво може да му е лошото, та бил той в асансьор, тоалетна или на плажа. И в този случай нямат никакво значение нито дрехите, нито думите, нито минутите.
След такъв бърз секс човек не пита какви са предимствата, а кога ли ще се случи пак.Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.