Ще му е трудно да те забрави, когато...

Автор: Милена Динкова*
03.10.2013
6
 0
Ще му е трудно да те забрави, когато...Опитайте да добавите една доза съдржаност към любовния си живот и гледайте само какво става с него.
Разбира се, това трябва да е в комбинация с наличието на женско самочувствие у вас, иначе дори и да чувате съвета ми да сте малко по-въздържана с мъжа, когато харесвате или пък си имате вкъщи, едва ли ще го разберете напълно.
Малко отдръпване може да промени отношенията ви веднага към по-добро. Всъщност отдръпнатостта въздейства не само върху любовните ви връзки, но оказва положително влияние върху всичките ви взаимоотношения.

Този съвет може да ви изглежда странен, но всъщност е много полезен. Защото истината е, че хората, които имат добри връзки, обикновено притежават добър емоционален самоконтрол. Те са балансирани в чувствата и действията си. Никога не са прекалено ентусиазирани, но не са и прекалено скептични. Нито са безразсъдно смели, нито пък са твърде предпазливи. Не са прибързани, но не са и бавни.

Ако вие като жена се научите да показвате интерес към мъжа, без да го заливате с него – това ще ви направи неустоима в неговите очи.
Мъжете обожават жени, които флиртуват леко, без да „пресоляват манджата” на привличането. И това важи за мъжете от първата среща та чак до златната сватба. За да не „пресолявате” връзката си, научете се понякога да бъдете отдръпната и въздържана с мъжа на сърцето ви.

Мога да се обзаложа, че това никой не ви го е казвал, но да бъдете малко недостъпна за него, e много важно поради следната причина:
Въздържаността ви всъщност е забавна... Не само за вас, но и за него. Тя нагнетява интензивността на чувствата. А влюбването всъщност представлява увеличаване на интензивността на чувствата. Там, където има повече усилия, вложени в отношенията, повече мислене за другия, повече мечтаене и дори... повече пречки – чувствата стават по-интензивни.

Не бъдете толкова леснозабравима, като всички други. Добавете малко „съпротивителни” закачки към общуването си с него – дори двамата да се познавате от години. Кажете му, че не може да ви има току-така – с усмивка... Пошегувайте се с него. Забавлявайте се. Дозирайте закачката правилно и дръжте разговора лек.
И направете така, че животът ви да е пълен с приятни ангажименти, а не само и единствено да чакате той да го разнообразява. Бъдете заета със свои неща понякога. Нека не само той си тръгва пръв от вас. Това е забавно, романтично и нагнетява интереса по закачлив начин. Тази ваша „хлъзгавост”, която ви препоръчвам да демострирате на моменти, кара сърцето му да бие по-учестено. А това е да си влюбен, нали?

Ще го подчертая отново: дори и съвсем дребна разлика в поведението ви в посока „труднодостъпност” може да създаде огромна положителна промяна в реакциите на мъжа спрямо вас.


Ако искате да усвоите по-добре изкуството на умелото отдръпване, заповядайте на тренинг-семинара „Хармония с мъжа до теб” (12-13 октомври) в офиса на „Успешни връзки”. За повече информация: www.uspeshni-vrazki.com

Ако желаете да придобиете повече мъдрост в любовните взаимоотношения, препоръчваме ви новата книга на Милена Динкова – „Любовта – какво не знаем за нея”.


*Милена Динкова е консултант по успешни връзки
За повече информация и връзка с нея: www.uspeshni-vrazki.com


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.