“Супергерои” в спортист на годината 2012

Автор: Работещо момиче
13.12.2012
10
 0
 “Супергерои”  в спортист на годината 201255-та юбилейна церемония за тържественото награждаване на спортист на годината, спортист с увреждания на годината, отбор на годината и треньор на годината ще продължи да надгражда своя стил и блясък, както всяка година. Отново ще има уникален сценарий и тема, като този път мотото е “Супергероите на нашето време”.

Стилът на церемонията ще е с типичната за 30-те и 40-те винтидж визия – бохемски стил, пропит с много джаз и суинг. Ще има препратки към комикс визия, от където са произлезли първите супергерои.
Декорът на сцената ще e град, подобен на този от филма на Милър, Родригес и Тарантино– „Sin City”.

Облеклата на водещите и артистите също ще са съобразени с тази епоха. Черно–бели костюми, шапки с периферия, райета, черно-бели квадрати, тиранти за мъжете и разкроени поли, воалетки, високи, но дебели токчета, чорапи с ръб, различни аксесоари – пера, обеци, гердани, гривни и т.н. за жените.

Албена Денкова и Йордан Йовчев съставляват звездния тандем, водещ церемонията, която ще се проведе на 20.12.2012 г., от 20 “Супергерои”  в спортист на годината 2012.30 часа в зала 1 на НДК.

“Двамата са доказани супергерои и между тях ще се получи чудесна химия на сцената.” – споделят организаторите. Албена Денкова ще бъде облечена във великолепна рокля с кройка от 40-те години. Гримът, прическата и аксесоарите ще допълват винтидж визията, характерна за епохата на раждането на първия супергерой и комиксите.
Двамата с Йордан Йовчев ще направляват 90 – минутния спектакъл със стил, свеж хумор и не на последно място – с някое и друго супергройско изпълнение...

За музикалната част от церемонията се грижи Владимир Ампов – Графа, който освен като музикален продуцент, ще вземе участие и като изпълнител на една от песните.
Парчетата ще бъдат популярни хитове, изпълнени в нов аранжимент в джаз и суинг интерпретации.

Другите музикални изпълнители, под съпровода на Брас асоциация Биг бенд на Ангел Заберски син, са Sentimental Swingers, Белослава, Рут Колева и Орлин Павлов.

Спонсорите на 55-та юбилейна церемония са Еврофутбол, Евробет и Мтел. Партньор е и Столична община.
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.