Стартира здравният портал „МАМА, ТАТКО И АЗ“

Автор: Работещо момиче
25.06.2012
4
 0
Стартира здравният портал „МАМА, ТАТКО И АЗ“ На 23 юни стартира експертния здравен портал – „МАМА, ТАТКО И АЗ“ - с фокус майчиното и детско здраве.
Идеята на създателите на www.mamatatkoiaz.bg е всеки родител да може да получи компетентна и медицински достоверна информация по всички въпроси, свързани със семейното здраве и начин на живот.

Амбициите на новия здравен портал са да се превърне в основен източник на информация за българските семейства. Безспорна е тенденцията да се търси информация за здравословни проблеми, без да бъде проверен източникът на информация. Тревожен е фактът, че мненията и текстовете в Интернет, свързани със сериозни теми като бременността, раждането и отглеждането на деца, не са изказани от медици. Ето защо, сред основните цели на сайта е да се осигури лесен достъп до водещи медицински специалисти, да се предоставя достоверна здравна информация и да се изгради доверие между лекари и пациенти.

Екипът на портала разработва платформа, която ще направи достъпни уникални за България услуги:
online записване за преглед при специалист
online женска консултация
online училище за родители
online магазин за стоки и услуги в сферата на майчиното и детското здравеопазване.

Зад портала „МАМА, ТАТКО И АЗ“ застават водещи специалисти в областта на акушерството и гинекологията, неонатологията, педиатрията, психологията и сексологията. Екип от изявени лекари, които можете да видите на страницата, е на разположение за виртуални консултации. Всеки пациент може сам да попълни данните си и да оторизира съответния лекар да ги наблюдава, коментира и попълва. Контактът със специалистите е личен и конфиденциален и целта му е да послужи като допълнителен съвет, а не да влияе върху отношенията между лекуващия лекар и пациента.

В рамките на портала „МАМА, ТАТКО И АЗ“ стартира и първото по рода си у нас семейно online радио. То иска да бъде безценен помощник в отглеждането на децата. Амбициозният проект ще включва много детски предавания, приказки, детски песни, както и авторски предавания и интервюта, полезни за родителите. Носител на идеята за радио „Фемили“ е журналистката Евелина Павлова, позната от телевизионния екран.


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.