Секси червенокоски

Автор: Ана Николова
22.08.2013
5
 0
Секси червенокоскиЧервеният цвят на косата става все по-популярен и желан от дамите. Атрактивното излъчване на натуралните червенокоски кара все повече дами, с различен от червените нюанси цвят на косата, да преминат в отбора на червенокосите.

От 2011-та червеният цвят на косата е абсолютна тенденция. От леки червеникави нюанси до огненочервено, този цвят носи послание за огън и страст. Популярните личности не са изключение от модната тенденция и със замах променят визията си. И ето кои от тях намериха място сред най-секси червенокоските.

Кристина Хендрикс е огън жена, независимо от цвета на косата си, но не можем да отречем, че нюансът, който е избрала пасва чудесно на светлата й кожа и сините очи.

Красивата Никол Кидман е отново класическата комбинация от бяла кожа, светли очи и огнени къдрици.

Макар да е не е с естествено червена коса, това е една от най-сексапилните и изкусителни трансформации, които Риана е правила. Наситеното червено, което покрива непокорните й букли, е прекрасен избор.

В групата на естествените червенокоски влиза Джулиан Мур. Зелени очи, лице, обсипано с лунички, червени кичури – прекрасна комбинация.

Нежната и сияйна, американска певица и актриса Ейми Адамс е финалът на нашата класация.Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.