Пурпурните устни – суперхит

Автор: Работещо момиче
04.10.2013
5
 0
Пурпурните устни – суперхитВсеизвестно е, че изборът на червило е деликатна материя и, освен това, е ключов за визията на всяка жена.

Знаем, че когато решаваме какво да поставим на устните си, за да бъдат те още по-привлекателни и впечатляващи, трябва да се съобразим с редица неща: цвета на очите, на кожата, на косата, дори на зъбите. Важни са вида и гамата на облеклото, възрастта, големината на устните и обемът на фигурата като цяло и какво ли още не. Модните тенденции не са на първо място в този списък, тъй като всяко сляпо подражание може да се окаже с убийствено лош ефект.

И все пак, важно е да знаем какви са актуалните трендове. А този сезон отчетливо специалистите сочат като моден хит лилавите устни. Стилистите твърдят, че виолетовото червило, особено в ярките нюанси, ще бъде изключително популярно през eсен-зима 2013/2014. Модерни са абсолютно всички тонове, дори и най-тъмните. Но не забравяйте всичко по-горе изброено и знайте, че лилавите устни изискват много премереност, както по отношение на останалия грим, така и в избора на облекло и аксесоари.

А че едни пурпурни устни са способни да привлекат внимание и предизвикат желание, няма никакво съмнение!


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.