Плюсовете да си сама

Автор: Ана Николова
04.09.2013
2
 0
Плюсовете да си самаДа бъдеш необвързана и да разполагаш с цялото време само за себе си не звучи никак зле. Този период от живота не трябва да бъде пропиляван в самота и черни мисли, този период от живота трябва да бъде изживян пълноценно, максимално и на сто процента.

Едно от основните му предимства е спонтанността, нещо, което трудно бихме си позволили, когато споделяме живота си с друг човек. Господар сте на времето си 24/7, дори и да нямате никакви планове за деня, това не означава, че изненадите няма да завалят една след друга – непланирани срещи с приятели, нови запознанства, случки и преживявания. Това е времето, в което може безнаказано да бъдете егоист и да се ръководите единствено от собствените си нужди и желания.

С появата на партньор приоритетите неминуемо ще се пренаредят. Ако за вас работата и кариерата са водещи, липсата на ангажименти към съпруг и деца са идеалнияt момент да се развивате в насоката, която искате. Свободното си време може да посветите на приятелите си, да ги опознаете по-добре, да организирате пътешествия и събирания.

В допълнение към всичко казано дотук, ще добавим още няколко плюса в полза на необвързаните – няма да се налага да ходите по роднински събирания, обяди и вечери и ще може необезпокоявано да стоите с любимата си пижама по цял ден вкъщи.


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.