Необходимият кухненски шкаф

Автор: Работещо момиче
14.10.2013
4
 0
Необходимият кухненски шкафКухненският шкаф е необходимост, която без колебание може да бъде наречена и вълшебен шкаф. Това е скривалището, където можем да открием какво ли не - от прибори и посуда, храна и ароматни подправки - до чудни домакински уреди.

Как може да изглежда кухненският шкаф, колко практичен може да бъде той и как да си служите с него, ви предлагаме да разберете от идеите, публикувани в сайта www.comfort.bg.

Съхранение на храната в чекмеджета

Можете да съхранявате част от сухите храни в добре затворени чекмеджета. Чекмеджетата могат да са със стъклена предна част, така че съдържанието им да се вижда. Така ще можете да видите за секунди какво има и да си осигурите храната, от която се Необходимият кухненски шкафнуждаете.

Вграден кухненски шкаф

Вграденият в стената на кухнята шкаф не заема допълнително пространство в стаята, а осигурява рафтове за съхранение на вещи и храни. Част от рафтчетата могат да се монтират на вратата на шкафа, за да се съберат повече вещи.

Вградени кухненски секции

Огромният кухненски шкаф е монтиран на няколко подвижни зони. Тесните рафтчета влизат едно в друго и могат да се отварят и затварят, така че да се достигне до желаните вещи съвсем лесно. Зоните не заемат много пространство, тъй като са много компактни, но са много функционални.

Подвижен метален шкаф

За малката кухня е подходящ метален шкаф, който може да се мести лесно в помещението. Той е с открити рафтове и Необходимият кухненски шкафсъдържанието им може да се види съвсем лесно. Ако искате да съхранявате дребни вещи, сложете ги в големи плетени кошнички и ги подредете върху рафтовете.

Скрит килер в кухнята

Скритият зад врата кухненски килер осигурява допълнителна зона за съхранение на вещите. Неговата врата се слива с вратичките на обзавеждането на стаята, затова може да се сбърка с някой от шкафовете в кухнята. Вътре в килера са монтирани метални рафтове, върху които се съхраняват храни и приспособления, а за да се достигне до горните части има табуретка за стъпване.

Тясна кухненска част

Дори в тясната кухня може да се сложи кухненски шкаф, който да съхранява значителна част от вещите в стаята. Можете да използвате пространствотНеобходимият кухненски шкафо във височина, като вместите кухненския шкаф между плотовете и изградите няколко рафта до тавана. Съхранявайте най-рядко употребяваните вещи в горната част на шкафа, а най-често употребяваните слагайте в долната част.

Шкаф от гардероб

Старият гардероб с много отделения и рафтчета може да се трансформира в кухненски шкаф. Може да се наложи да монтирате няколко допълнителни рафтчета и чекмеджета, а част от вещите можете да съхранявате в плетени кошнички.

Съхранение на храната

Можете да демонтирате част от вратичките на кухненския шкаф, за да съхранявате вещите в кухнята върху откритите рафтчета. Използвайте бурканчета от прозрачно стъкло и плетени кошнички, за да използвате добре пространството назад.


Съхранение на храната в чекмеджета

Вграден кухненски шкаф

Вградени кухненски секции

Подвижен метален шкаф

Скрит килер в кухнята

Тясна кухненска част

Шкаф от гардероб

Съхранение на храната


Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.