Народни танци за секси излъчване

04.12.2014
2
 0
Народни танци за секси излъчванеВсе повече хора по цял свят избират танците като форма за поддържане на добра фигура, отличен жизнен тонус и разнообразен социален живот.

Ние, българите, имаме предимството да притежаваме уникални фолклорни танци. Всеки, който се е докосвал до тях, знае, че те са извор на жизнерадост и забавление. Забележете, че хората, които ги практикуват имат едно по-особено секси излъчване. То идва от стегнатата фигура, грациозната походка и отличното самочувствие. Вижте кои са характеристиките на българските народни танци, с които се постига този ефект.

Динамика
Българските народни танци в голямата си част са бързи, динамични и действително натоварват организма цялостно. Дори веднъж сте се хващали на едно истинско северняшко хоро, знаете, че ако издържите да изтанцувате мелодията докрай, в продължение на 3 – 4 минути, после едва успявате да си поемете дъх. Представете си тогава какво е натоварването при един непрекъснат едночасов сеанс. Една репетиция по народни танци действително може да се сравни с натоварена спортна тренировка. Тук, разбира се, напрежението за организма се понася много по-леко, защото музиката предава допълнителен стимул за движение.

Не зависиш от партньор
При българските народни танци не е необходимо да се съобразявате с това дали имате или не партньор, кога съвпадат удобни и за двамата часове, не зависите от нечие друго настроение и т.н. Просто влизате в залата и танцувате -– пълноценно можете да го направите както ако сте сам, така и ако на репетицията присъстват още много хора.

Естетични ефекти
Хората, които продължително са се занимавали с народни танци със сигурност са видяли в себе си естетичните ефекти – изправени рамене, уверена походка, “разработен” (с други думи красив и гъвкав) глезен. За никого не е тайна, че усилените занимания с народни танци водят до ритмично сваляне на килограми и поддържат стабилно теглото не само в период на интензивни занимания, но и дълго след това.

Купонджийски умения
Не е за подценяване фактът, че заниманията с народни танци ще ви осигурят умения да бъдете във вихъра на всеки купон. Постигнали отлична двигателна култура и прекрасно чувство за ритъм, ще можете да печелите овации с всеки свой танц. Но, което е още по-важно – ще можете да гребете с по-пълни шепи от удоволствията на живота.

Прекрасно настроение
И най-лошото настроение, и най-голямата умора изчезват, когато тялото се поддаде на българските фолклорни ритми. Ако една румба, например, с цялата си красота и изящество, все пак може да те натъжи и да предизвика в танцуващия горчиви мисли, то при българските танци това е невъзможно. Изпълнени с много димнамика и преливащи от енергия, те могат да водят само в една посока – настроението става все по – добро не само до последния акорд, а и след него. Неслучайно в общностите, които танцуват български танци цари разбирателство и смях.

Именно заради тези специфики в последните години феновете на българските народни танци навсякъде по света се увеличават. Стотици клубове за любители развиват дейност, имат активен социален живот. Нещо повече - все повече танцьори-любители искат да доказват уменията си и в състезателни форуми, за един такъв можете да научите повече тук.
Коментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.