Есенният хит пончо

Автор: Виктор Сизов
21.10.2013
3
 0
Есенният хит пончоПончото има дълга и славна история. Истината е, че то извървява дълъг път от прашните цветни улици на Южна Америка до най-високите модни подиуми. Дали заради неповторимия колорит или заради своята практичност, това е любима дреха на много дами през есента. И има защо. От една страна, тя е достатъчно удобна – мяташ в студеното сутрин и вечер, отмяташ в топлите часове. Отлично решение, особено за преходните ноемврийски (за нас) дни между сакото и палтото. От друга страна романтичният характер на пончото отлично хармонизира с пъстроцветната красота на есента.

В последните години дрехата с южноамерикански корени не само се прокрадва и в колекциите на големите модни имена, но и устойчиво участва в актуалните трендове. Най-важното обаче е, че тя става любима на все повече дами от всички географски ширини. Обгърнати от мекотата на пончото те излъчват повече женственост и се чувстват неустоимо-привлекателни.

Поради всичко споменато до тук решаваме да ви представим няколко от моделите пончо на он лайн магазина NOVICA. Цените варират от 80 – 90 до около 150 долара. Разбира се, добавихме и още няколко визии, с които мрежата ни изкуши.

А вие можете да погледнете на всичко това и само като на вдъхновение, ако имате сръчни ръце или искате ориентир за предстояща обиколка по магазините.


Източници: novica.com; burdastyle.comКоментари
(0)
Моля, пишете на кирилица.