Колко калории ще загубим с танци? Денс манията, която владее целият свят не е случайна. Разбира се, за мнозина танцът е много повече от хоби – професия, изкуство, начин на живот. Но все повече стават хората, които преоткриват танците като силен инструмент за перфектна форма и тонус, защото не е тайна, че те редуцират теглото и оформят силуета. А ето и на колко калории по-малко можете да разчитате според различните стилове.

Аеробика
Всъщност аеробиката е на границата между спорта и танца. Затова и калориите, които се губят за час не са никак малко - 620. Трябва да се има предвид обаче, че интензивността и натоварването са големи и затова тя не се препоръчва за хора, които имат проблеми с гръбначния стълб или ставни оплаквания.

Диско
Един съвсем спокоен и приятен начин да си кажете „довиждане“ с около 350-360 калории за час. Действа като аеробика, но в много по-лек вариант и е подходящ дори за по-възрастни хора или хора, необичащи силни натоварвания.

Класически балет
Безспорно класическият балет не е за все...
Кръв, кости и масло Кръв, кости и масло
Кръв, кости и масло е най-новото заглавие от издателство Гурме. Автор на автобиографичния роман е Габриел Хамилтън - шеф-готвач в ресторант Prune, Ню Йорк. За първата книга на авторката известният шеф-готвач, телевизионен водещ и писател Антъни Бурдейн казва: "Най-добрите мемоари, писани някога от шеф-готвач”.
Марсилска афера
Бягство към себе си с „Бди над мен“
За любовта, загубата и спомените...
Последният китайски готвач
Отново Прованс
На парти със Зелда и Скот
Скулптури от пишещи машини Скулптури от пишещи машини
Старите пишещи машини, някога неуморно потракващи под пръстите на машинописците, а днес просто сантиментална купчина метал, са истинско вдъхновение и творчески ресурс за Jeremy Mayer.
"URBAN ART THERAPYя"
ABSOLUT BLANK BULGARIA - финалът
Градините на Клод Моне
„ПОРТИТЕ“ НА Кристо и Жан-Клод в България
Лична нощ
Еротичен фото поглед към известни хора
Буря на сцената          Буря на сцената
СУХИШВИЛИ e най - добрият ансамбъл в света (според в. Вашингтон пост), поставил рекорд в „Ла скала“ , който остава прецедент в историята на залата - публиката извиква танцьорите на бис 14 пъти, обявен с танцовата си програма за най – доброто шоу в Бродуей
Бурлеска – шоу за съблазън
Да имаш или да бъдеш?
С деца на театър
Билети за театър по интернет
25 години Аполония
Камен Донев на турне