С коя част от зимното облекло да съчетаем обувките

Зимни тенденции при модата за 2020

За да изглеждате стилно, модерно и красиво, важно е да сте избрали правилните дрехи и обувки, както и, разбира се, да умеете да ги съчетавате правилно. Преди всичко е добре да огледате вашия личен гардероб, да премахнете от него нещата, които вече са демоде или са се поизносили. След това помислете какво може да добавите, така че само с няколко покупки да създадете още много възможности за стилни комбинации. Това изобщо не е толкова трудно.

Правилно подбраните обувки са от съществено значение

Може да претрупате гардероба си с различни модели и въпреки това да нямате кой знае какъв избор на комбинации. Това положение изобщо не е задоволително и веднага трябва да бъде променено. Защо се получава така? Защото, когато купувате дрехи и обувки, не сте се съобразили в каква степен те ще се впишат във вашия наличен гардероб. Ето какво трябва да знаете.

С коя част от облеклото трябва да съчетаваме зимните обувки

Отговорът е прост – с връхните дрехи. Защото през зимата именно тях показваме на околните, когато напускаме комфорта на дома. Ако вашите зимни обувки бъдат избрани така, че да са в тон с дрехите, облечени под палтото, е равносилно на това, изобщо да не си правите труда да ги съчетавате. И тук веднага стигаме до следващия логичен въпрос – когато отидете в офиса и съблечете палтото си, няма ли да се получи нова дисхармония? Има голяма опасност да стане именно така. Затова стилистите винаги препоръчват, когато комбинирате дрехите си, те да бъдат в хармонично единство помежду си. Когато избирате цвят на палтото, якето, пончото и другите връхни дрехи, нека той е сходен с останалата част от тоалетите, предвидени да носите с тях. Така ще успеете и по-лесно да намерите точния нюанс на зимните обувки. И освен това е сигурен начин, че няма да изпаднете в нелепа ситуация.