Соня Врайкова

Соня Врайкова е уникална жена!
Моя много близка приятелка и кръщелница…… когато се замислих за конкурса ви, бях сигурна, че ще представя нея.
Мила, внимателна, принципна, усмихната и ведра, зареждаща с енергия, неспирна в действията и идеите си, чувствена и обичаща, раздаваща топлина… организирана, напориста, стилна жена!
С прекрасен и чаровен съпруг – Добромир, и още по-сладък и очарователен син – малкият Борис, който е на година и 4 месеца – същинско ангелче!
Соня е……………… как да обясня с думи нещо, което се усеща със сърцето. Тя дава усещане за ценност на хората около себе си, зарежда ги с непозната енергия и катализира в тях процеси и възможности, които на моменти са забавени или дори забравени… Соня има страхотна сила, да граби с шепи от живота и да се наслаждава на предоставените моменти и емоции – дори и в най-обикновените неща!
Финансист и фотограф! Странна комбинация, с която се справя също така добре.
Добра майка, която дава всичко за детето си… нежна и раздаваща се към мъжа до себе си…… добра в професията си………. и не на последно място страхотна приятелка!!!
Тя не е просто момиче на месеца, тя е момиче-мечта!
Освен, че се грижи за малкия Борис, в момента се занимава с бебешка фотография – www.sonyavraykova.com -и прави щастливи много бременни и родители! Дарява им уникални моменти с техните малки съкровища, разкрива необятни ширини в израженията и емоциите, които могат да покажат малчуганите… на 1, 3, 4, 6 месеца… в децата Соня открива голямо богатство! Незаменимо!

Уважаеми приятели, незнам колко подробно трябва да е описанието на предложения от мен човек, но знам, че казах най-важното! Соня е много скъп за мен човек и заслужава това да не е тайна!