Сватбена приказка

Вашата сватбена приказка ви очаква…За първи път красивите рокли на принцесите от анимациите на Disney оживяват.

Дизайнерът Алфред Анджело разгръща приказния свят на Disney чрез своята дебютна колекция булчински рокли.

Романтичната рокля на Ариел е бродирана с дантела и тафта, материи, пресъздаващи грациозното движение на океана. Вдъхновени от океана са и детайлите върху роклята – фини метални акценти, перли и пайети.

Изпъкваща и екзотична е роклята на принцеса Ясмина, създадена от мек, перлен сатен. Деколтето е оформено като огърлица с инкрустирани перли и камъни.

Приказката за принцеса Аврора, потънала в дълбок сън е разказана с романтична рокля от тафта, допълнена с няколко слоя ефирен тюл, напомнящ на каскадна шипка и листенца от роза. Бродирана дантела, кристали и рози красят бюстието на роклята.

Независимостта на жизнерадостната принцеса Тияна от „Принцесата и жабокът” е намерила израз в красива, чувствена рокля с едно рамо, вдъхновена от нежността на водната лилия. Асиметричното бюстие е украсено с красиви цветя, метална бродерия и перлени акценти.

Приказката на Пепеляшка оживява с класическа бална рокля от тюл и блестяща тафта, вдъхновени от стъклените пантофки на принцесата. Драпираното бюстие е допълнено от романтично сърцевидно деколте, обсипано с блестящи кристали.

Топлотата и грацията на Бел от „Красавицата и звярът” е представена с рокля от драпиран сатен и бюстие, бродирано от злато и кристали. Свалящият се воал около раменете придава допълнително величие на красивата одежда.

Нежността и красотата на Снежанка и вдъхновението от природата създават сатенена бална рокля с разпръснати цветчета по нея. Бюстието е напарвено от коприна и органза и също е покритос миниатюрни цъфнали цветчета.