Решения, които не трябва да вземате

През новата година си обещахте да направите всичко възможно да свалите 15 кг, да спрете да се виждате с обвързан мъж, да се захванете с ново хоби, да спрете цигарите? Тази година ви съветваме да НЕ го правите! Това и още няколко други решения.

Да се омъжите до края на годината

Сватбата е висока цел, особено ако сте все още необвързани. Дори и да направите всичко възможно, не успеете ли, падането ще бъде от болезнено високо. Вместо това независимо дали сте обвързани или не, фокусирайте се върху това, което ви харесва в настоящата ситуация. Не се тревожете излишно за неща, които не зависят изцяло и само от вас самите. В крайна сметка в една връзка участват двама, нали?

Да промените радикално цвета на косата си

Да смените цвета на косата си е голям старт през новата година, особено ако резултатът е добър. Крайните промени обаче могат да бъдат и доста несполучливи – да ви струват много пари и много сълзи. Затова защо не опитате първо да се изсветлите?

Да станете известни

Мерките да станете известни за нула време включват страховито навлизане в личното ви пространство и често могат да засегнат дори достойнството ви. Заложете на своите талантРешения, които не трябва да взематеи, развивайте ги и може да достигнете много по-далеч, спечелвайки уважението и възхищението на хората, което е много по-удовлетворително. Вместо да бъдете сочени за присмех, бъдете представяни като добър пример.

Да спрете използването Facebook

Facebook вече е част от всеки аспект на съвременния живот, от пазаруването, до контактуването със стари приятели и следене на бивши гаджета. Затова не се ограничавайте. Така или иначе всеки има.

Да си купите нов гардероб

Ако не събирате пари в буркани, спестявайки за спокойни старини, сигурно премисляте възможността да се сдобиете с нови, модерни и шикозни дрехи. Вместо това обаче, помислете върху идеята да обновите гардероба си с малко, но основни неща – като аксесоари, с които дрехите ви да придобият нова визия.

Да се откажете напълно от сладкото

Да ограничите диетата си драстично е трудно, освен ако не го направите постепенно във времето. Вместо това си позволявайте малки изкушения – яжте само домашно приготвени сладки или намалете порциите си на половина и ще видите промените.

Да спечелите обратно бившия

Разбира се, това е фантазия, която много от нас имат, но за да бъде бившият Решения, които не трябва да взематебивш, явно е имало причина. Времето и енергията, които ще отделите, за да му привлечете вниманието, по-добре насочете в нови възможности или най-добре, върху себеразвитието си.

Да се пъхнете в ученическите си джинси

Да се решите на здравословен начин на живот е едно, но да се насилите максимално бързо да загубите килограми е доста трудно постижима цел. Затова не измъчвайте себе си и организма си, а започнете постепенно да сваляте номерата на дънките.

Да се опитате да го промените

Ако Той е неспособен да ви приспособи към своя живот, не можете да го промените. Ако един мъж не иска да се променя, то няма да го направи! Или го приемете такъв, или просто си тръгнете.

Да спрете цигарите

Добро решение, само че ако сте страстен пушач, това няма да стане изведнъж. Затова вместо да спрете пушенето от раз, намалявайте цигарите постепенно една по една. Така организмът и съзнанието ви ще се настроят по-благоприятно. Иначе тялото ви ще почувства острата липса, съзнанието ви ще е окупирано от мисълта колко много ви се пуши и съзнателно ще броите от колко часа всъщност не сте запалили. Затова ако сте крайно решени да ги спирате – направете го поетапно.