Как да изглеждаме по-слаби с дълги гердани

Ако се притеснявате от някой и друг излишен килограм или от дребни несъвършенства във външния си вид, то не се измъчвайте с диети и лишения, а се запознайте с една модна хитрина. Аксесоарът е малкият детайл, който може да превърне семплата и обикновена дреха в стилно модно решение със собствено и уникално излъчване. Подходящо избраните аксесоари ще помогнат фигурата ви да изглежда по-слаба и стройна. Така не само ще повдигнете самочувствието си, но и ще придадете повече цвят и настроение на облеклото, което сте избрали.

Големите аксесоари като дълги гердани, големи обеци, високи токове, дълги шалове или стилни колани могат идеално да прикрият проблемните зони и несъвършенствата.

Шалове и кърпи за глава

Носете шаловете отпуснати и със свободно падащи краища до бедрата. Така ще прикриете коремчето, а богатите на шарки и десени модели ще привличат вниманието към себе си. Не навивайте шала плътно около врата си, това оптически скъсява.

Дългите гердани

Колкото по-дълги са, толкова повече ще издължат визуално фигурата и ще отклонят вниманието от проблемните зони, особено ако имате притеснения за брадичката, гушата или врата. Не спирайте избора си върху къса огърлица или прилепнали около врата бижута, защото те ще скъсят врата и оголемят горната част на тялото.

Големи обеци

Така лицето ви ще изглежда по-малко на фона на масивните обеци. Независимо дали са висящи или кръгли, големият размер на обеците ще прикове вниманието на хората върху тях.

Колан

Това е аксесоарът, с който може да смалите талията си и да подчертаете извивките на женското тяло. Широките колани с голяма катарама и повече орнаменти имат най-силен отслабващ ефект.

Високи токове

Тайното оръжие на отслабването е във високите токове. Повечето момичета, изпитващи притеснение от ръста си предпочитат да ходят на обувки с висок ток, но освен височина, високите токове придават и голяма доза сексапил на своите притежателки.