Подходящи ежедневни детски рокли за сезона

Скъпи майки, най-после дойде и сезона на детските рокли.

Всяка майка на момиченце е нямала търпение да напълни гардероба ѝ с малки роклички и да започне да я кипри като истинска дама. Основната роля на жената е да научи дъщеря си на женственост и нежност, а това започва от детството. Лятото е най-подходящия сезон да експериментирате с всякакви роклички и малката да се чувства добре в тях.

Топлите дни изискват и повече прохлада, ето защо женския пол е облагодетелстван с дрехи като поли и рокли.

Кои модели са най-подходящи за ежедневни детски рокли?

  • С ластик – много майки са почитатели на роклите с ластик в кръста, тъй като те правят дрехата по-стабилна на тялото. Всички сте виждали как буквално ролята може да се съблече с едно спускане по пързалката или пък се издува при лек полъх на вятъра. Ето защо моделите с ластик на кръста или дизайн, който да наподобява или включва тип колан на талията, я прави една идея по-удобна в очите на някои купувачи.
  • Спускаща се свободно – други майки предпочитат свободните модели, които са т.нар. рокли тип балон. Според тях детето се чувства безкрайно удобно в тях, като тялото е напълно отпуснато и охладено. Не можем да отречем, че те също имат  право.
  • С къс ръкав или с тънка презрамка – отново мненията са две. Някои дечица се чувстват по-удобно в рокля с къс ръкав, други държат на елегантни презрамки, които ги карат да се чувстват като мама. В крайна сметка не е лошо да дадем избор на детето само да реши какво харесва в този случай;
  • По-семпли или по-помпозни – и в двете не влагаме краен смисъл. Семплите рокли могат да бъдат много красиви, като ако са изчистени на цвят, то моделът им е по-интересен или обратното. По-помпозните не са официални рокли, а по-скоро говорим за такива с плисе например. Отново децата и тук имат различен вкус;
  • Шарена или едноцветна – в повечето случаи децата предпочитат първите, а родителите са склонни да заложат на вторите. Шарените рокли са освен тези във всякакви цветове, а също така включващи всякакви картинки и принтове на цветя, емблеми на марки или любими анимационни герои. Едноцветните рокли са предпочитани от майките защото могат да служат и за по-официални такива и се съчетават с всякакви обувчици.  

Източник: https://crazy-kids.bg/detski-rokli