Най-популярните дамски кецове Converse

Converse  е марката, която набра голяма слава и се включи в класацията на световноизвестните марки. Няма как да не отбележим, че е сред топ 10 от най-търсените избори за дамски и мъжки кецове. Като че ли бързо грабна сърцата на нежния пол с предложенията си и затова тук отделяме голямо пространство за нея.

В последно време почти всяка жена по улиците може да видите с кецове Converse или както те ги наричат Converse-ки. Уникалното в техните модели е, че сякаш отиват на всичко. Буквално може да отидете да бягате на пътеката във фитнеса с тях, да направите планински преход, да ги сложите на едни дънки и да излезете на разходка или на някои рокля и да посетите любимо заведение. Въпреки, че кецовете са спортен модел обувка, то тези на Converse по един уникален начин стоят дори на дрехи като пола и рокля и придават на аутфита една закачливост и небрежност.

Кои са най-популярните дамски кецове Converse ще разкажем по-надолу

Converse Chuck Taylor All Star Leather

Моделите  Black, White и Black/White са изключително популярни и ако бъдете по-наблюдателни ще забележите колко много дами ходят с тях по улиците. Има два типа от тези модели. Едните са високи до глезена, а другите са стандарти и ниски. Емблематичната звездичка на високите кецове е нещо, което жените обожават във външният им вид.

Converse Chuck Taylor All Star Ox

Моделите им са няколко Optical White, Navy и Navy/White. За тя дамите споделят, че са най-удобната обувка и често ги носят дори в офиса. Причината е, че могат да държат стойката и тялото здрави и не биха я изморили дори и при забързано ежедневие, което води до умора.

ДАМСКИ КЕЦОВЕ CONVERSE CTAS OX ROYAL/CORAL/EGRET

Съвременната и ефектна визия ги прави много търсен и желан избор. Принтът и цветовете, които са използвани напомнят за космоса или за екзотичните плажове по залез слънце. Носят усещане за хармония и обещаващи преживявания. Изключително удобни за ежедневието и много подходящи при спорт. По-често се използват за допълваща част на аутфита в излизания и луди летни партита.

ДАМСКИ КЕЦОВЕ CONVERSE ONE STAR OX FOOTWEAR PINK

Те са направени от велур, с по-висока подметка и изключително красива визия. Създадени са за ежедневието и за перфектно допълнение в спортно-елегантна визия. Биха отивали както на дънки или джинси, така и на феерична красива рокля или пола. Освен естетични, са изключително удобни и добър избор за обувки в едно по-ангажирано ежедневие, изискващо много ходене и физическо натоварване.

Къде да разгледате техни модели?

Ето нашето предложение за дамски кецове Converse – https://lotus-sport.bg/damsko/damski-obuvki/damski-ketsove/damski-ketsove-converse