Бижута за коса

През 2020 година аксесоарите за коса ще присъстват в цялостната ни визия, затова не ги подценявайте!

Големите цветя в косите ще са тотален хит!

Независмо дали са като ластик, като шнола, като фиба или върху диадема. Колкото по-голямо и забележимо е цветето, толкова по-ефектно и шармантно ще стои.

Лекият полъх на 70-те ще ни донесе диадемите, които също ще са отново на мода. Независимо дали сте с прибрана или пусната коса, не пропускайте да украсите главата си с диадема. Различни цветове, украси по нея, орнаменти като панделки, пеперуди или пък напълно изчистени – какво ще предпочетете зависи изцяло от вашия стил.

Вплетете в косата си красив копринен шал или панделка. Завържете косата си с тях, спуснете ги да падат небрежно.

Помисляли ли сте за ново приложение на дългия си гердан? Спокойно може да го прикрепите към косата си с фибички и да ви стои като диадема от топчета или просто нестандартно да го вплетете в плитката ви.

Кърпите също са актуални тази година, така че ако имате някоя позабравена в гардероба, може да я включите в снаражението, с което да украсявате главата си.

Искате да промените дължината на косата си без да ходите на фризьор? Удължете я с щипки с изкуствена коса, която да е вашият цвят. В по-тъмните часове на деня никой няма да установи “измамата”.

Да споменаваме ли красивите и стилни щипки, шноли, брошки, които също могат да бъдат и фиби за коса? Разнообразието от всички тях е изключително голямо, така че със сигурност ще намерите нещо за себе си.

Тази година ще е посветена на аксесоарите за коса, така че смело може да заложите на тях.
Не забравяйте, че малките детайли, правят големите промени!